A Magyar Webkonferencia az on-line üzletek "svájci-bicskája"!

Nem vitás, egy jól működő internetes vállalkozás elengedhetetlen kellékei ma már a különböző levelező listák, fizető átjárók, adattárolók, portálok, videók, dokumentumok... és vég nélkül sorolhatnánk, milyen eszközök kellenek a növekedés, fejlődés magas szintű kiszolgálásához.

Mi jól tudjuk, hogyan integráljuk össze ezen alkalmazásokat egyetlen, professzionális rendszerbe az Ön számára! Létrehoztunk néhány remek szolgáltatást, amit összekapcsolhat a webkonferencia rendszerrel, így egyetlen szolgáltatás igénybe vételével több alkalmazáshoz jut hozzá, melyek a mindennapi munkát segítik. Mindezzel további időt és pénzt takarít meg, miközben könnyedén, egy kézből irányítva növelheti hatékonyságát, bevételeit!

Ügyfélkezelő rendszer a webkonferencia látogatóinak

Látogatóit több listára gyűjtheti, melyek segítségével precízen, átláthatóan kezelheti a résztvevőket.

 • e-mail küldése listákra, időzítési lehetőség
 • Automatikus e-mail értesítés webkonferenciákról
 • Többszintű jelszavas, egyedi-linkes beléptetés
 • Ügyfélszintű tartalommegosztás akár fizetősen is
 • Fizetős konferenciák teljes körü bonyolítása
 • Webtárhely a kiszolgáló anyagok tárolásához
 • Weboldalba integrálható belépő és regisztrációs panelek
 • Látogatói statisztika, kimutatások

Az ügyfélkezelő rendszer kiemelt fontosságú szerepet kap a webkonferenciák során. Rendszerünk által a látogatói feliratkozhatnak az Ön konferencia értesítő listáira, így időben meg fogják kapni az értesítő e-maileket, illetve szükség esetén könnyedén küldhet számukra üzenetet bármiről! A levelező listák import/export funkciókkal készültek.

Fejlett beléptetési megoldásainknak köszönhetően látogatói akár egyedi linket kaphatnak a belépéshez, a teremhez, látogatók személyéhez, akcióhoz is rendelhető jelszó. A látogatói belépések statisztikáltak, így Ön mérheti a hatékonyságát, ellenőrizheti résztvevőit, mely adatokkal tovább dolgozhat. A statisztikák exportálhatóak.

Többféle belépési és regisztrációs felület áll rendelkezésre, lehetőség van ezen modulok weblapokba történő könnyű integrálására is. Így látogatói az Ön weboldalain is feliratkozhatnak a listákra, beléphetnek a konferencia terembe.

Szerverünkön, az Ön által elhelyezhet dokumentumok elérését, tartalom megosztási lehetőségünkkel akár egyedileg, felhasználóra mérten is szabályozhatja.

Fizetős szolgáltatásainkkal látogatóit kötheti fizetési feltételekhez, melyeket mi ellenőrzünk, illetve ellátjuk ennek teljes ügyvitelét és számvitelét. Önnek csak a beérkezett pénz átvételével kell foglalkoznia!

Fizetős tartalom megosztás, fizetős webkonferencia teljeskörű kiszolgálása

Kiépített rendszerünk segítségével Ön könnyedén bonyolíthat díj megfizetéséhez kötött kiszolgálást. A teljes folyamatot integráltuk automata rendszerünkbe, így Önnek csak 2 dologgal kell foglalkoznia: 1 - Megadja, hogy mire és mennyi díjat kell beszedni. 2 - Felveszi a beszedett díjat. A teljes szükséges folyamatot kulcsrakészen automatikusan biztosítjuk!

 • Cégként és magánszemélyként egyaránt igénybe veheti fizetőátjáró szolgáltatásunkat
 • Mi biztosítjuk a számlázást, be- és kifizetések követését a legnagyobb gondossággal
 • Teljesen automata rendszerrel szinte online követheti az eseményeket, eredményeket
 • Szükség esetén az ügyfélszolgálati teendőket is ellátjuk Ön helyett
 • A lezárt időszaki díjakat átadjuk Önnek, magánszemély esetén is!

Egy fizetős előadás, vagy díj fizetéshez kötött letöltés igen sok lépésből áll. Rendszerünkkel lehetővé válik, hogy Ön mindezektől mentesüljön. Ön megmondja mikorra, melyik előadásra várja a fizetős ügyfeleit, majd beállítja a szükséges paramétereket a weboldalunkon. Az ügyfelei a Magyar Webkonferencia rendszerén keresztül regisztrálnak, majd megkapják a szükséges rendelési felületet, ahol megadják a számlázási adatokat. Mi elkészítjük nekik a profromát, mely alapján a díjat hozzánk befizetik. A befizetésről számlát és értesítő e-mailt küldünk. Mindezt Ön nyomon követheti elektronikus felületünkön. A látogatók beléptetése, letöltések engedélyezése így ellenőrizhető, kontrollálható.

Minden hónap végén zárást készítünk, a beszedett díjak alapján teljesítési igazolást adunk ki, mely alapján Önnek számla ellenében kifizetjük az összeget.

Amennyiben Ön magánszemély, akkor is használhatja a rendszert, ez esetben megbízási szerződést kötünk Önnel. Értékesíthet a rendszerünkön keresztül anélkül, hogy saját cégszerűséggel rendelkezne! Könyvelésünk segít a szükséges járulékok megállapításában és kezelésében, így mi kifizetjük bevételéből mindazt, ami az államnak megjár. Önnek már csak a nettó összeg felvételének békés nyugalmát kell élveznie!

Ezzel a rendszerrel teljesen szabályozottan, a NAV által elfogadottak szerint eljárva Ön tökéletes biztonságban, egyszerűségben kezelheti a fizetős szolgáltatásokat. A fizetőátjáró szolgáltatás díja könnyen és biztonságosan előre kalkulálható, így Ön átlátható költségekkel tud dolgozni, miközben mentesül sok kellemetlen feltétel teljesítése alól.

Privát tárhely, dokumentumok, audio/video anyagok számára

Webkonferenciáihoz, prezentációihoz szüksége van azonnal elérhető formában a szokásos, vagy épp hirtelen elkészített dokumentumaira. Mi továbbgondoltuk ezt a rendszert, kicsit felturbóztuk a lehetőségeket!

 • Prezentációk feltöltése, tárolása, többféle formátum- és konverziós lehetőséggel
 • Egyéb dokumentumok tárolási jellegű feltöltése privát tárhelyre
 • Hang-, video anyagok feltöltése, melyek akár a konferencia teremben is elérhetők, lejátszhatók
 • Dokumentumok megosztási lehetősége, letöltési és hozzáférési korlátozások
 • Fizetős letöltések alkalmazása, felhasználási statisztikák gyűjtése
 • Biztonságos tárolás, biztonságos-, ellenőrzött elérés, letöltésvédelem

A dokumentumtárba feltöltheti prezentációit, melyeket többféle formátumban fogadunk. A formátumoknak megfelelően többféle konverziós lehetőség áll rendelkezésre. Az így elérhető prezentációs anyagok a konferencia teremben elérhetőek.

A dokumentumtárban elhelyezett anyagokat többszörösen archiváljuk, így az adatvesztés nem következhet be. A dokumentumtár elérése több szinten kódokhoz és ellenőrzésekhez kötött, így a feltöltött anyagok garantáltan nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. Igény esetén titkosítás is igényelhető!

A dokumentumtár minden adata hozzáférési szabályokhoz köthető, melyet Ön állít be a webes felületen. Így bárkivel megoszthatja a tárolt anyagokat, de mindezt szabályozottan teheti. Korlátozhatja a hozzáférést pl. arra, hogy a dokumentum csak a konferencia teremben legyen elérhető. Így védett tartalmat is prezentálhat!

Online video, Web-TV, Stream szolgáltatás

Ez a szolgáltatás csomag még fejlesztés alatt áll, hamarosan elérhetővé válik

Tetszőleges video anyagot helyezhet el nálunk, melyet többféle elérhetőségen tudunk sugározni a látogatói számára. Így akár egy személyes rendezvény sorozat video anyagát is közzé teheti. Fizetőátjárónk segítségével "mozijegyet" árusíthatunk akár, így Ön bevételekre tehet szert. A WebTV szolgáltatása realtime sugárzást jelent, így a weboldalakba épített lejátszók mindig az aktuális időponttól fogják játszani az anyagot és nem mindíg a legelejéről!

Webkamerája segítségével akár személyes üzenetét is megoszthatja a világgal, akár több százan is figyelhetnek Önre egy időben szerte a világon!