Varga BalázsFLASH korlátozás - van megoldás!

Sajnálatos módom a böngésző gyártók bojkottálják az Adobe FLASH-t. Így egyre problémásabb azon alkalmazások futtatása, amik ilyen modult hazsnálnak. Ez minket is érint természetesen.

Az utóbbi tapasztalatok alapján kérjük a felhazsnálóinkat, hogy használjanak Microsoft Edge böngészőt! Ebben egyszerűen feloldható a korlátozás és a legtöbb számító gépen rendelkezlsre áll.

Aki nem szeretné ezt hazsnálni, annak javasoljuk a Mozilla Firefox 69-es verzió hazsnálatát. Itt már megjelenik a frissítések hibája, a 69-es utáni verziókban noha negedélyezésre kerül a Flash futtatása, akkor sem működik, véletlen - vagy szándéskos - bug lehet ez, de tény, a megflelő működés a 69-es verzióval garantált, újabb esetén egyenlőre nem.

Az említett program innen letölthető:

- Mozilla Firefox-ból a régebbi (69-es verzió) - FLASH-el még működő verzió elérhető a gyártó hivatalos tárolójából:
Windows 64 bit: https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/69.0/win64-EME-free/hu/Firefox%20Setup%2069.0.exe

Windows 32 bit: https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/69.0/win32-EME-free/hu/Firefox%20Setup%2069.0.exe

A telepítéskor ki kell választani a Haladó módot, majd ki kell kapcsolni a "Maintenance Service" telepítését (hogy ne frissítsen autómatikusan) illetve induláskor visszautasítani a frissítést!.

Telepíteni szükséges a FLASH playert innen: https://www.adobe.com/go/getflash

Nem kell bejelölni az itt felkínált egyéb kiegészítőket, plugineket, csak magát a FLASH playert kell feltelepíteni (a telepítés alatt a firefox böngésző legyen bezárva!).

A telepítés után, a konferencia program futtatásakor kattintson a bal oldalon az (i) ikon mellett megjelenő Téglalapra, majd engedélyezze az Adobe Flash használatát.

Ez után rendben tudja használni a rendszert.

Ha van jelenleg mozilla firefox telepítve, akkor ezt első lépésként távolítsa el a számítógépről, ezt a vezérlőpult->programok telepítése. törlés opció alatt tudja megtenni.

 Varga BalázsBöngésző biztonsági beállítása FLASH működéséhez

A Google Chrome böngészője 2015.09.01 napjától alapértelmezetten TILTJA a Flash alapú modulok működését.

Ez érinti a rendzserünk használhatóságát, mert alapértelmezésben nem engedi futni a hang és video átvitelét megvalósító Flash alkalmazást a konferencia teremben.

Más böngészők pl.: Firefox is hasonlóan jár el a régebbi flash verziók esetében. Egyrészt üdvözölni való dolog ez, mert a felhasználók biztonságát szolgálja, másrészt viszont lehetetlenné teszi a konfeencia terem használatát mindaddíg, amíg egy beállítást meg nem teszünk a böngészőben.

Részletes leírás és fényképekkel ellátott segédletünket tekintse meg, töltse le:

http://magyarwebkonferencia.hu/doc/flash_engedelyezese.pdf

A leírás segítségével néhány kattintással megoldódik a fenti probléma.
Ezt a beállítást csak egyszer kell elvégezni.

 Varga Balázse-Ticket, elektronikus belépőjegy rendszer a webkonferenciákhoz

Nagy örömmel jelentem be, hogy elindult az Elektronikus belépőjegy - e-Ticket - szolgátatásunk!

Tegye fizetőssé webkonferenciáit néhány kattintással!

Az e-Ticket rendszerünk használatával akár már ma indíthat olyan webelőadásokat, amik látogatását előfizetéshez, belépőjegyhez kötheti. Az ehhez szükséges feltételeket használatra készen biztosítjuk Önnek!

Önnek NEM KELL fejlesztenie weboldalát, nincs szükség programozásra, nem kell bajlódni a fizetőátjárókkal, a beléptetések megoldásaival.

Önnek NEM KELL foglalkoznia a díjbeszedéssel, nincs szükség a sok banki utalás követésére, nem kell bajlódni a számlákkal, nem kell vesződni aköltségekkel.

Önnek NEM KELL a látogatókkal bajlódnia, figyelni a befizetéseket, kiküldeni a belépési linkeket, kezelni a felmerülő nehézségeiket.

Mi mindenről gondoskodtunk már, Önnek csak a saját feladatára kell koncentrálni:

Szervezze meg az előadást, toborozza hozzá a résztvevőket, vegye fel tőlünk a beszedett belépőjegyek díját!

Mindezt költséghatékonyan, előzetes pénzügyi beruházások nélkül, ráadásul a belépőjegy rendszer használati díját sem Önnek kell kifizetnie!

A belépőjegyek árát mi beszedjük a látogatóitól, majd a pénzügyi teljesítések után a költségeinket levonva átutaljuk az összeget az Ön bankszámlájára! Ennél nem is lehetne egyszerűbb! Hogy még gazdaságosabb legyen a megoldás, a beszedett díjakat csoportosan utaljuk tovább Önnek, így minimalizálva a banki költségeket.

Nincs szükség kaucióra, előzetes befizetésre, fedezetre, visszatartásra... és egyéb bosszantó "kintlévőségekre", egyszerűen a már befojt pénzből automatikusan rendeződnek a költségek!

Így használja néhány lépésben

  1. Hozza létre az eseményt : Megadja a témát, leírást, időpontot, beállítja a kívánt belépőjegy összegét, készíthet kedvezményes kuponokat is. Az eseményhez készítünk egy linket, amit elküldve toborozhatja a résztvevőket.
  2. A látogatói megrendelik a belépőjegyeket: Az esemény weboldalon megrendelik elektronikus felületen a belépőket a résztvevők. Mi megküldjük nekik a belépőjegy adatokat, linkeket és a díjbekérőt. A pénzügyi teljesítés után aktiváljuk a jegyeket, amiről számlát is küldünk minden esetben. Szükség esetén ügyfélszolgálatunk kezeli a résztvevők dolgait, problémáit.
  3. Lezajlik az előadás: Az aktív belépőjegyekkel rendelkező látogatók részt vesznek az előadáson, rendszerünk végzi a belépési jogosultságok ellenőrzését. Van lehetősége Önnek ettől függetlenül is beengedni résztvevőket, ha szükséges.
  4. Átutaljuk a befolyt összeget: A beérkezett díjakat 20 napos átfutással (törvényi elállási jog biztosítása 15 nap, valamint a banki átfutások és törelmi idők) utaljuk az Ön számlájára. Mi teljesítési igazolást adunk a belépőjegyes tranzakciókról, mely alapján számla ellenében, vagy megbízásos alapon tudjuk az összeget kifizetni.

Költségek

Az e-Ticket rendszer költsége minden befolyt pénzügyi tranzakcióra:

  • Átutalásos HUF fizetés esetén  7% + 50 HUF/tétel
  • PayPal HUF fizetés esetén: 12% + 180 HUF/tétel

Példa: 5000 HUF-os belépőjegy esetén a költség 400 HUF (8%) átutalásos fizetéssel.

Az e-Ticket rendszer költsége a befolyt összegek csoportos kiutalásakor:

  • Átutalásos HUF fizetés esetén: 1% + 450HUF/alkalom

Példa: 100 db 5000 HUF-os jegy vásárlása esetén a befolyt összeg 500.000 HUF, kiutalási díj 5450 HUF

A teljes költség: 45450 HUF (9%)

Az e-Ticket szolgáltatás egyszeri 10.000 HUF telepítési díjjal vehető igénybe. A szolgáltatás használati ideje alatt semmi egyéb költség nincs!

E-Ticket rendszer Általános Szerződési Feltételek letöltése

WipirosKezelési segítség előadóknak

Elkészítettünk egy segédletet, hogy ha Te most ismerkedsz a webkonferenciaterem használatával akkor egyszerűen el tudj indulni. Ne okozzon elakadást egy kérdés.
Használd egészséggel.

TIPP: 1, csináld meg a webkonferenciád vázlatát
          2, alakítsd ki a termedet (használd a segédletet)  
          2, értesítsd a meghívottakat levélben, benne a látogatói linkkel ahol ő majd belép
          3, tartsd meg a webkonferenciát
SOK SIKERT és SOK VENDÉGET KÍVÁNUNK HOZZÁ

Kattints most a linkre (külön ablakban nyílik meg), lapozással tudsz a segédletben navigálni.http://magyarwebkonferencia.hu/presentacio/WiPiros/1166/webk.moderator2ppt.html

 

WipirosFantázia kérdése

Sokat gondolkoztam azon, hogy - annak ellenére, hogy a szoftver sokkal többre alkalmas -, mégis miért az MLM szakma látta meg előbb, a webinár rendezvény előnyeit. Sok kritika illeti ezt a szakmát de el kell ismerni, hogy rugalmasan, józan mérlegeléssel alsők között meglátták, hogy a tömegeknek képzést, termék bemutatást hogyan tudnak hatékonyan és költségkímélő módon megmutatni.

Szeretnénk ha a magyar kisvállalkozók is, minél előbb komoly eredményeket, költségmegtakarítást és verseny előnyt élveznének. Legyen az Ingatlan szakma, webáruházi ügyfélszolgálat vagy mérnök.

A napokban készül el egy tanulmány arról, hogy a tömegeknek nyujtott, egyoldalú információ közlésen kívül még mire is használható egy webkonferencia terem. Bátran állíthatom, tényleg csak fantázia kérdése!

A Webkonferencia fantázia tanulmány letöltéséhez itt tudsz jelentkezni, és 23-án az elsők között küldjük az e-mail címedre.

 

Név:
E-mail cím:
Hírlevélküldő szoftver

 

Varga BalazsElindult a hírcsatornánk

"Aktuálisan Első kézből"

Mai nappal üzembe állítottuk a híroldalunkat, amin igyekszünk napra készen, mindíg a legfrisseb dolgokat közzétenni rendszerünkkel kapcsolatban. Nagyszabású fejlesztésekbe kezdtünk az idei évben, ennek több mérföldkövét már megismerhettétek. Hamarosan újabb lépcsőfokokra érünk, figyeljétek híreinket!

Wieland PiroskaMagyarul gyorsan a lényegre!

Te milyen helyet választanál hogyha képezni akarod az üzlettársaidat?

egy olyan webtermet ahol a nyelvi korlátokkal kell bajlódni és a lényegre alig marad időtök?

VAGY

egy olyan magyar nyelvű webtermet ahol a lényegre, azonnal tudtok koncentrálni mert mindenki érti a konferenciaterem belépését és funkcióit?

Ha ez utóbbi a szimpatikus akkor tudd, hogy két hétig ingyen próbálhatod, az ügyfélszolgálat élőben magyarul beszél veled mert a cég is magyar. 

Tegyél velünk egy próbát, két hétig ingyen: http://magyarwebkonferencia.hu/?reisztracio&affid=16

A belépéshez nem kell letöltened semmilyen programot. Egyszerű mint az egyszeregy!

Szerkesztők

Wipiros

Wipiros
Több éve felhasználó, gyakorló konferencia tartó, MLM oktató, internet marketing szakember. Oszlopos tagja a Magyar Webkonferencia felhasználói és marketing tevékenységének.

Varga Balázs

Varga Balázs
Fejlesztő, vezető programozó. A Magyar Webkonferencia ötletgazdája és megalkotó tulajdonosa 2008 óta.

Archív